Beoordelingen van Olympia Rijswijk

Recente recensies van Olympia Rijswijk

5 sterren na 336 reviews

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Erg genoten van het eten! Kleine tip, de aardappeltjes worden wel heel klef in een papieren zak, misschien in een bakje beter?

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas konden we de laatste ster niet weghalen. Onze bestelling zou om 17.15 uur worden bezorgd. Toen we om 17.45 uur belden om te vragen waar de bestelling bleef, kregen we als antwoord dat er niet bezorgd zou worden. Daar ging mijn verjaardagsdiner. Slecht!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het wordt eentonig, maar het was weer heerlijk.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak vind ik al jaren stabiel erg goed. De bezorging is net zo vriendelijk als de bediening die ik bij Olympia gewend ben.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! WIJ bestellen regelmatig en gingen voor de Corona ook regelmatig eten in de zaak. Binnenkort weer eens een keertje gezellig eten in de zaak ... tenzij Corona weer roet in het eten gooit!!! Heel graag tot een volgende keer!!!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zoals verwacht

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

He t eten was heerlijk. Het bestellen was gemakkelijk. En de bezorging was perfect.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de Fotia schotel besteld. Was weer heerlijk en in een kwartiertje bij ons aangeleverd. Top service en smaak!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten en het eten werd ook netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet wat we gewent zijn de gebakken aardappel was niet lekker gebakken en de mosselen hadden ook wel iets beter gebakken mogen worden dus het was niet wat we van jullie gewent zijn helaas andere keer hopelijk beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. keurig op tijd, lekker en ruim voldoende te eten.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd excellent!!!!!!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld en op tijd gekregen. Perfect verpakt voor op de fiets. Eten was weer verschrikkelijk lekker.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd. Hoop dat jullie snel weer open mogen. We missen jullie.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

rijst ipv patat en dat zat er toch bij. Maar geen reden om niet terug te komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, lekker gegeten

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍 En snelle bezorging. Hoop dat we weer snel bij jullie in het restaurant aan kunnen schuiven😘

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en warm en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima in orde

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, en iets was vergeten en werd keurig gebracht nadat we even hadden gebeld. Super service en kwaliteit eten. Gaan snel weer bestellen !

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, zijn we toch een beetje in Griekenland

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! En een vriendelijke bezorger, zou hier zeker nog eens bestellen of hopelijk eten in het restaurant

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg als vanouds weer een supersnelle en adequate levering en ja het eten was weer heerlijkkkkkkk!!!! Graag tot een volgende keer!!!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Erg genoten van al het eten. Goede Griek!!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snaak was echt goed, alleen was alles niet echt heet. M,'n 2e kalamari ring was al lauw. Maar de smaak was goed.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Grieks e gerechten. Heerlijk gewoon, een aanrader

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas weer veeeel te lekker gegeten. Hou fe kwaliteit vast, dan komen we allemaal weer op locatie eten als het weer mag, heeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op moederdag is het waarschijnlijk erg druk. De bezorgtijd van 18.00 lukt niet helemaal, waarop een medewerker belde, dat het ietsje later werd. Het werd 18.13 uur. Ik vind dat geweldige service, want niemand hoort mij zeuren over 13 minuten! Over het eten: zoals gebruikelijk was het weer smullen. Maakt niet uit wat je besteld. Tot de volgende keer Olympia!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipte bezorging

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel half uur langer wachten maar ik werd netjes opgebeld is ook normaal op moederdag dus geen probleem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade en tzatziki ontbraken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een heerlijke Maaltijd en net zo als de Vorige keer. Het vlees warm tot heet bij het op tafel zetten en de patat en aardappelen krokant. Te laat ontdekt dat ze nu ook hier bezorgen , maar we weten het nu en zullen zeker weer snel bestellen.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en lekkere grill vlees. Altijd good bij goede weer

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer positief. Ondanks de drukte werd de bestelling door een erg vriendelijk man op tijd bezorgd. Het eten was erg warm en super lekker. Dank namens de 4 gebruikers.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk. Was alleen nog beter geweest als we gewoon lekker in het restaurant een tafeltje hadden gehad.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk en de bezorging snel en goed.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten goed verpakt en vers.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Tip van ons om de volgende keer de naam van het gerecht op de doos te noteren. Nu hadden we 2 keer een gerecht wat op elkaar leek. Gelukkig goed gegokt zodat iedereen zijn eigen gerecht had.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd (gelukkig) eerder gebracht dan verwacht. Temperatuur was super en het allerbelangrijkste, we hebben gesmuld.....Bedankt Olympia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees is nog steeds perfect van smaak en goed warm in mooie schalen bezorgd. Helaas de tzaziki en de rijst hebben niet meer de smaak en kwaliteit van voorheen. Heel jammer want dat zijn nou juist de 2 gerechten waarvoor je terugkomt bij Olympia. Bezorgers zijn keurig en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Bestelde maaltijd op afgesproken tijd gereed, zodat ik het gelijk mee kon nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net zo lekker als in het restaurant

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel gebracht. (Alleen de tzatziki was erg sterk) Verder gewoon helemaal top.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal super lekker, ik raad dit bij iedereen aan om hier te bestellen of te gaan eten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets lekker, bestelling werd zeer snel geleverd op de juiste tijd

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros gegeten. Porties ruim voldoende. Hadden patat gevraagd maar kregen toch gebakken aardappeltjes.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van onze bestelde maaltijd we missen alleen de gezellige sfeer in het restaurant!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lang niet geweest bij Olympia aangezien we verhuisd zijn. Maar alles was voortreffelijk 👌🏽 Gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden! Ten eerste netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en bezorging, vervolgens was de bezorger netjes op tijd en het eten was heerlijk. Een echte aanrader!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker ..Ga zeker meer keren daar eten bestellen..

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch. Dit hoor je bij hun in het restaurant te eten!!!! Zijn veel te goed voor thuisbezorgd.nl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd! Heel lekker en bovendien fijn snel bezorgd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd! Heel lekker en bovendien fijn snel bezorgd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd! Heel lekker en bovendien fijn snel bezorgd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen 20 minuten. Eten lekker warm toen het aan kwam, en meer dan genoeg vlees per schotel.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, kan niet wachten.op de volgende keer en dat zij open gaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze maal zelf gehaald, thuis nog even wat opgewarmt, wederom heerlijk gegeten, toch hopende dat het binnenkort weer op locatie kan

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk eten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de verschilden vlees gerecht goed van smaak en mals Goed verzorgd verpakt warm De opmerking word ook goed gelezen En sneller bezorging helemaal compleet avond

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Snel en netjes bezorgd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben erg lekker gegeten

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd genieten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten. Enige waarom bezorging vier sterren heeft is dat zakje wat nat was, dus iets wat uit bakje gelekt. Maar qua eten echt top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en heerlijk gegeten

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Goede porties! En zeer vlot bezorgd

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:00 uur besteld, 18:05 uur...dingdong! Eten was heet en we hebben gesmuld, echt helemaal top. Thanks Olympia

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk zoals altijd en perfect op tijd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!! Eten was veel en bijna alles was erg lekker. Alleen gebakken aardappels en gyros waren mwah.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst aardig aan de telefoon geholpen Later online besteld Veelste veel zoals altijd 🤣

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specialiteit van de chef is echt kapot lekker 12/10 would bestel again

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten! Super lekker en vers en op alle speciale wensen ingegaan. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en ook nog sneller bezorgd dan eerst aangegeven. weer heerlijk gegeten.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk prima kwaliteit en mooi op tijd bezorgd!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een succes! Snelle en adequate levering. Duidelijke website om te bestellen. En ja het eten was heerlijk!! Graag tot een volgende keer.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier eten afgehaald; zoals het in het restaurant smaakt, is het thuis precies zo. Precies warm genoeg, goede portie, perfect gekruid en goed vlees. Salade en tzaziki erbij, er valt geen minpunt te bedenken. De prijs misschien?

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt weer zó lekker! Net zo goed als in het restaurant zelf, al missen we de sfeer en de biertjes daar ook wel!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd. Grote porties, goede kwaliteit. Niets op aan te merken.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, perfect op tijd geleverd en goed op temperatuur.Helaas was de kalamarakia niet van de kwaliteit die ik van Olympia gewend ben.Verder hele dikke voldoende en zeker tot een volgende keer.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het is perfect verzorgd . De bezorging niets op aan te merken alles is perfect. Niet naar het restaurant dan lekker thuis ! Met vriendelijke groeten Fam.Knobel

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Exact op de aangevraagde tijd bezorgd. Enorm tevreden over de service, want op mijn verzoek was heel zorgvuldig aangegeven welke gerechten glutenvrij waren. Ik kreeg zelfs 2 GV sausjes apart extra en was er een apart zakje aardappeltjes die speciaal GV waren bereid. Al het vlees was sowieso GV. Voor herhaling vatbaar!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen desserts op de kaart. En 2,50 in rekening brengen kan echt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het weer heerlijk als vanouds Gauw tot ziens in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was vers, goed warm, mals en ruim voldoende. Gewoon lekker!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en exact op tijd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Topkwaliteit. Heb er echt van genoten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets lekker, bezorging was op tijd, werd tijd dat er bezorgd ging worden

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd eindelijk weer grieks gegeten en het was gewoon weer heerlijk

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima en lekker Grieks, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Olympia (ook toen afhalen nog niet ‘officieel’ kon) en altijd hetzelfde: de Keuze van de Kok. Altijd zeer tevreden over geweest. Ook ditmaal was de kwaliteit van het eten zelf uitstekend. Alleen waren de porties nu minstens eenderde kleiner dan wat we tot nu toe altijd kregen bij dezelfde bestelling en prijs. Waar we normaal altijd flink overhouden, moesten we nu zelfs iets er zelf bij maken van nadat het te weinig was. We realiseren ons best dat de horeca het moeilijk heeft en we zijn ook niet te beroerd om te betalen voor wat iets waard is, maar het verschil met al die bestellingen van de afgelopen jaren is gewoon te groot. En ja, we hebben al twee keer eerder besteld sinds de horeca wegens de Coronamaatregelen dicht moest. Ik ben bang dat we naar aanleiding van deze ervaring de volgende keer dat we eten bestellen, dit niet bij Olympia gaat zijn. Hopelijk kunnen jullie snel weer open, dan komen we gewoon weer in het restaurant eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van onze gerechten, kan niet wachten tot we weer in het restaurant kunnen komen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben prima gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill super! Visschotel Ionion Pelagos was ook geweldig! Bezorging binnen 1 uur. Allemaal prima.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien gebakken aardappels in een bakje iplv zakje.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vetrouwde,niets aflatende kwaliteit, wederom genoten!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik meer sterren had kunnen geven had ik dat gedaan! Wij zijn zeer tevreden over het eten en de bezorging!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd volgens afspraak , heerlijk gegeten.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanavond gekozen voor de Fotia Schotel en dat was een goede keuze. Het eten was weer heerlijk! Ook de bezorgsnelheid was weer super.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten en goed warm

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Wel vond ik de Vegetarische schotel wat magertjes met alleen groente en aardappeltjes en een klein bakje sla. Meestal krijg je er een in bladerdeeg gebakken feta bij en een bolletje aubergine- en courgettesalade.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam goed warm aan en was heerlijk. Het duurde wat langer dan het door ons aangegeven tijdstip, maar dit werd keurig per emailbericht aan ons meegedeeld. Bij Olympia bestellen is zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de menu s die ik heb besteld waren weer van zeer goede kwaliteit en de bezorger is echt een top man zo netjes en ik raad olympia echt aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een prima kwaliteit. Maar de Kota Bekri kwam niet in de buurt van de voor mij zeer bekende Kota Bekri. Toch lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd bezorgd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb eten gehaald op de afgesproken tijd, alles stond klaar en het was weer heerlijk zoals ik gewend bebt bij Olympia. Een aanrader

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Hopelijk snel weer in het restaurant.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Smaak is top, porties zijn groot. Helemaal goed!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

He was weer heerlijk een beetje Olympia in huis

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten !!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super goed warm en op tijd geleverd. Aanrader 👍

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas nog steeds thuis laten bezorgen, restaurant blijft toch gezelliger, maar deed niet af aan de kwaliteit, heerlijk gegeten, precies op tijd, al met al weer goede service en hoge kwaliteit eten. een zeer tevreden trouwe bezoeker

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Outstanding service, I will be back soon with another order :)

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezellige afsluiting van mijn sobere verjaardag. We hebben heerlijk gegeten super 👍👍

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam sneller dan verwacht en was heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer dat we het hebben laten bezorgen. Fijn dat alles digitaal bevestigd wordt zowel de bestelling als wel de bevestigingen over het bezorgen. Het eten was zoals wij gewend zijn erg lekker het enige wat wij miste was de bediening aan tafel (geintje).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is keurig op tijd afgeleverd en de kwaliteit was als vanouds prima. We hebben er weer van genoten maar hopen wel dat ze weer snel open mogen want we missen de ambiance en het vriendelijke personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd lekker snel bezorgd en smaakte weer heerlijk, zoals altijd! Het is wel jammer om in deze tijd, de ambiance van het restaurant met het vriendelijke personeel, er niet bij te hebben. Maar het eten smaakte ook thuis heerlijk! Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer het eten was meer koud dan lauw

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker, snel nog een keer bestellen en afhalen. Kan niet wachten tot zij weer geopend zijn.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het slechte weer supersnelle bezorging van onze bestelling. Weer heerlijk genoten van een uitstekende maaltijd. Het was een enorme verrassing dat Marianne dit keer de maaltijd kwam bezorgen. Was fijn haar weer eens te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt Olympia zo goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was super op tijd en het eten was weer heerlijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Valenteinsdiner gegeten, alles goed op smaak, mooie kwaliteit slibtong, mossels, garnalen en calamari. Romige zaziki bij de smakelijke salade. Alles precies op tijd en perfect op temperatuur bezorgd. Super👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend en de gewenste tijd van afleveren werd keurig aangehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Het eten was lekker en werd warm geleverd. Net zo lekker als in het restaurant. Hopelijk kan dat weer snel. Goed werk, Olympia! Ga zo door!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was heerlijk

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten en nette bezorging op het gevraagde tijdstip. Echt een aanrader om hier te bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden online besteld voor 18.00 uur afhalen, maar stonden voor een dichte deur! Jammer dat er niemand even heeft afgebeld dat ze dicht waren door de sneeuwval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect! Bezorging precies op tijd. We hebben geen gebruik gemaakt van de 10% kortingscode. Olympia heeft het al zwaar genoeg. Keep save!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer helemaal top!!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en echt heel snel. Binnen een half uur was het eten thuisbezorgd. Gevraagd om extra pita broodjes, en dat was geen probleem. Top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch, voor herhaling vatbaar! Mooi optijd gebracht, vriendelijke bezorger! Maken vaker gebruik v jullie diensten, gr

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten wordt tijd dat we er weer kunnen gaan eten..

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het Was overheerlijk, we hebben genoten van authentieke Griekse gerechten. Ik raad iedereen aan om naar Olympia te gaan of te bestellen. Je waant je even in het buitenland.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker pittig wat ik heb besteld

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Olympia zet voor mij de norm in Grieks eten. Goed eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Wel even zoeken op de site waar het bestel icoontje zit.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd, het was weer goed eten, maar helaas was de bestelde Kota Delicata vervangen door (wat ik denk) Kotopoula Tiganaki. Okay, weer eens wat anders, maar niet zo lekker als de verwachte Kota Delicata. Jammer. Maar ik had geen zin om te bellen dat het fout was gegaan. Een volgende keer beter.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, had ook niet anders verwacht. Kwamen hier regelmatig voor de lockdown. Hopelijk kunnen we snel weer in jullie gezellige restaurant eten en genieten van de gastvrijheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, zoals wij gewend zijn. Snelle service en uitstekend eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten, wat keurig op tijd gebracht is. Zéker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam netjes op tijd, het eten was heerlijk zoals altijd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was overheerlijk, leek bij het afhalen of ik thuiskwam

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig lekker kom er al jaren . Wij rijden daar graag een 30 minuten voor uit maasland.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Net als in het restaurant wordt er bij het bezorgde eten aandacht aan de kwaliteit besteed. We blijven nog lang klant.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd geleverd, geweldig! En het eten was zoals we dat gewend zijn: zalig! Ik hoop dat we heel snel weer 'live' bij de Griek kunnen eten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alles goed verzorgd

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn weer super snelle service bij de bezorging van uitstekende maaltijden. Leuk om weer eens een bekende uit de zaak als bezorger te ontmoeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, snelle bezorging.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lamstoofschotel smaakte precies zoals we dat gewend waren toen we nog bij jullie in het restaurant mochten komen eten. Ook op prima temperatuur. Gewoon heel lekker en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Zalige souvlaki, rijst, Pilikia en de Olympia schotel. En geen zout extra toegevoegd op ons verzoek. Dank daar voor !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer geweldig!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed verzorgd en smaakte prima. Bezorging was ook op tijd.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, prima. We hebben heerlijk gegeten, hoewel t in t restaurant zelf wel leuker is. Dank en tot de volgende keer 👍🏻🙂

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere kruiden bij de Kalamaria?

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals we normaal altijd eten in jullie restaurant : perfect!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt heerlijk eten, mooi en goed verpakt en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging (op een zaterdag!) en heerlijk gegeten! Alles was heel goed warm en goed verpakt. Kwaliteit doet niets onder aan eten in het restaurant (de sfeer natuurlijk wel!). Porties zijn meer dan genoeg. Tip: kleine salade incl. tzaziki, aardappeltjes en rijst wordt standaard bijgeleverd! Zo lang Olympia nog niet open kan, is genieten van hun lekkere keuken via deze weg een aanrader.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect on time, goede porties en zalig eten. Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben het eten laten bezorgen en ondanks een andere sfeer was het eten prima, kwam op het gevraagde tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op tijd en alles lekker warm. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde thuis bezorging ,we hebben weer genoten van het overheerlijke eten, en service, maar hopelijk toch weer snel op locatie met dr lekkere desserts

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar lof en wat hebben wij weer heerlijk gegeten! Duidelijke website en overzichtelijk. Snelle en adequate levering. Graag tot snel!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, maar de Kota Gemisti was helaas nogal waterig (de saus) en had daardoor minder smaak. Verder alles prima.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeeeerlijk. Zo gemist. Nu maar hopen dat we weer eens snel aan een tafel kunnen aanschuiven.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en eten zoals gewend in restaurant dus erg lekker

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel , vers en warm geleverd en ontzettend lekker

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten en alles netjes verpakt. Helaas zitten de aardappeltjes in een papieren zak....ze waren zacht en zaten aan de zak geplakt.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotels geleverd. Zoals in het restaurant heerlijk gegeten. Jammer dat we niet kunnen komen in jullie restaurant Ga zo door, we komen zeker als deze Corona crisis over is, weer bij jullie dineren

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, was weer heerlijk. Wij wensen het gehele team ondanks de corona crisis goede feestdagen en een beter 2021 dan dit jaar🌲🦋🥂🍀 Vrgr Colinda & Jeroen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wouw. Alles apart en netjes verpakt. Vlees zoals je in het restaurant verwacht. Heerlijk gekruid. Niet zo'n standaard slaatje maar leuk opgemaakt en er zaten de lekkerste patatjes bij die ik ooit heb laten thuisbezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn ook dit keer weer super snelle bezorging. Jammer dat ze met de kerst gesloten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je mist de ambiance en het fijne personeel maar de kwaliteit van het eten maakt veel goed. We hebben er weer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op de afgesproken tijd en werd erg vriendelijk overhandigd👍. De menu's waren erg warm en het belangrijkste: erg lekker en goed verzorgd. Efcharistó kai kalés diakopés se ólous stin Olympía. Groeten van Dinky en John Burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou, het eten was erg lekker. Wij bestellen zeker weten nog meerdere keer. Maar een kritiekpunt hebben wij: Er staat nergens bij, dat er sowieso patat bij is. En bij het lam was er al rijst bij. Dus hebben wij veel te veel bijgerechten besteld. Volgende keer weten wij beter. Maar zonde is het des ondanks geweest.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd SUPER

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld! super lekker eten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed, op tijd en héérlijk

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn voortreffelijk eten en een snelle en vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super tevreden 😊

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar e was over heerlijk, vriendelijk geholpen en feedback over wat we besteld hadden. Ga zo door.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het grillmenu was perfect! De gebakken aardappeltjes waren zacht. Maar hoe kan het ook anders in deze coronatijd. Bestelling prima op tijd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Gaan zeker nog eens bestellen!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Giros gegeten. Flinke portie. Ruim voldoende.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit gelijk als in restaurant eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de tweede bezorging thuis, weer super lekker gegeten, hoop dat we zeer binnenkort gewoon het restaurant weer kunnen boeken👍👍

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie schotels besteld. Voortreffelijk van smaak en op tijd bezorgd. Olympia is top! Volgende keer weer!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is ouderwets genieten, heerlijke gerechten blijf hier gewoon terugkomen. Tevens vriendelijk personeel. Op zeker een aanrader.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ontzettend goede bezorging ook precies op de gewenste tijd.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm en het was lekker

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds snelle / adequate levering. En het eten als vanouds van goede kwaliteit. Wij komen graag bij Olympia Rijswijk. Zowel in het restaurant (nu helaas niet vanwege Corona) maar ook qua bezorgen thuis zowel voor Corona als nu met Corona. Graag tot een volgende keer.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, grandioze lamsvlees gerechten uit de oven en andere vleesgerechten van de grill. Lekkere Griekse salade erbij en ook de rode rijst was weer heerlijk, maar de gebakken aardappeltjes kunnen beter, die zitten in een verkeerde verpakking waardoor ze voor een deel slap worden. Jammer, maar verder in 1 woord TOP.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten Netjes optjd bezorgd Een tip. Zet op de bakjes welk gerecht het is.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Behalve de ambiance schelen de geleverde gerechten haast niet met die opgediend in het restaurant. Tenslotte is dat toch het belangrijkste.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos zoals Altijd.. alles netjes verpakt... En weer heerlijk gegeten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met 6 personen, porties ruim voldoende, goed verzorgd, voor herhaling vatbaar, ga zo door.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn ook dit ker weer een super snelle bezorging van een heerlijke maaltijd. Dank voor jullie geweldige service. Hopelijk tot spoedig weerzien in jullie restaurant. Stay safe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig op tijd en goed warm. Kwaliteit zoals we gewend zijn van Olympia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker, net als in jullie restaurant. Mis wel de gezelligheid waardoor het allemaal nog lekkerder smaakt. Hoop dat we elkaar weer snel treffen bij jullie in het restaurant in Rijswijk Succes verder en veel sterkte de komende tijd l

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en warm en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk en supersnel bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. We hebben echt genoten. Het was goed warm.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen bij Fillie en zijn team, is altijd goed, service, kwaliteit, of je in het restaurant zit of dat je laat bezorgen. Prijs/kwaliteit, Je krijgt waar voor je geld. Een dikke 10!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar moet ik beginnen. Alles helemaal zoals we het gewend zijn van ze. Alleen willen we weer graag een keer binnen aan tafel van de gezelligheid en vriendelijkheid kunnen genieten. Hoop dat het snel weer kan. Vriendelijkheid was er zeker ook hoor! Bedankt en tot snel ....

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

regelmatig bij jullie gegeten. nu besteld, was gewoon toppie. op tijd bezorgd goed eten goede smaak en lekker warm. alsof we in het restaurant waren, totaal niets mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even voor de gevraagde tijd was het eten er. Was weer erg lekker we hebben ervan genoten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top dat we een tijdindicatie kregen en een berichtje dat de bezorger er aan kwam. Keurig op tijd, alles was heerlijk warm en het eten als vanouds... smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een super snelle bezorging van een overheerlijke maaltijd. Ga zo door Olympia en hopelijk snel weer een open restaurant. Succes en stay safe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en zoals altijd heerlijk eten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en snelle levering

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een prima prijs. Bezorging precies op tijd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen altijd in het restaurant gegeten maar nu wegens corona het eten laten bezorgen. Heerlijk gegeten zoals altijd. Goede kwaliteit eten en je krijg altijd veel. En het eten werd netjes op tijd bezorgd. Echt een aanrader!! Bedankt Olympia!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Restaurant gesloten, maar afhalen of laten bezorgen is mogelijk. Wij bestelden heel makkelijk via de website van Olympia 2x de speciale schotel. Precies op de afgesproken afhaaltijd klaar. Het eten was heerlijk! Ouderwetse Olympia kwaliteit. Wij hebben ervan gesmuld. De porties waren meer dan ruimschoots voldoende. Wij hopen dat wij binnenkort weer in het restaurant zelf kunnen eten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, prima op tijd... Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat het eten "TOP" is dat wisten wij natuurlijk al lang. Dat de thuis bezorging super snel is hebben wij de afgelopen weken kunnen ervaren. Fijn dat Olympia ons in deze moeilijke tijden zo fantastisch van dienst kan en wil zijn. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ik gisteren Oma op deze manier van een heerlijke maaltijd heb kunnen laten genieten. Het was echt weer super. En de kwaliteit is echt gelijk. Toppertjes bij Olympia de Griek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten wat ik besteld was weer geweldig lekker zoal altijd en een zeer vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2X mixed grill besteld. Het eten was bij bezorging nog goed warm. Over de bezorging gesproken .....de geplande bezorgtijd was 18.25 en de werkelijke bezorgtijd was om 18.05!!!! Beter kan het niet!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed als altijd.maar vandaag voor het eerst laten bezorgen thuis

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zeg dit is de beste griek van de regio. Top super eten. En altijd genoeg.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen/ betalen en bezorgtijd uitkiezen was eenvoudig. Eindresultaat: bestelling werd door een supervriendelijke man precies optijd bezorgd. Het eten was erg warm en geweldig lekker. Mijn vrouw en ik miste één belangrijk ding, De sfeer en gezelligheid van het restaurant. Thanks....

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is heerlijk juiste hoeveelheid echt lekker. Alleen iets te snel afgekoeld. Verder fantastisch.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd de perfecte service en heerlijk, meer dan genoeg eten!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de online bestelling keurig op tijd klaar. Het eten was goed bereid, warm en de porties meer dan voldoende. Bestellen bij Olympia in Rijswijk is echt een aanrader.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en op de juiste temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn was het weer helemaal top. Ga zo door.Hopelijk tot snel weer in het restaurant. Stay safe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top net zoals in het restaurant. Je krijgt ook even veel als in het restaurant. Wij hebben genoten. Dankjulliewel. Maandag ben ik jarig, maar dan zijn ze gesloten, vandaar dat we vandaag hebben besteld. Top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Jammer dat het flesje ouzo wat ik gevraagd had er niet bij zat maar misschien kon dat ook niet. Verder was het eten heerlijk. Hopenlijk snel weer in het restaurant want de sfeer in de zaak doet ook veel. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect! Snelle bezorging en net zo lekker als het eten in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel, prima op temperatuur bezorgd en van superkwaliteit.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

PERFECT ALTERNATIEF VOOR EEN BEZOEK AAN HET RESTAURANT EN NET ZO SMAKELIJK.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig als Altijd .... Alleen de bezorgen Moest even nadenken toen ik vroeg of het van Olympia kwam ( ik kon de bezorger niet) Hij zei dat weet ik niet hihi ik zag gelukkig de bon op de tas zitten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! We hebben heerlijk gegeten en genoten. Snelle bezorging, eten is goed warm, vriendelijke bezorger, ruim voldoende porties. Aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral het vlees was heerlijk. Helaas was het patat en de media slap. Gelukkig hadden er een extra portie rijst besteld =D zeker voor herhaling vatbaar. bij gebrek aan niet kunnen eten in het restaurant zeker een top alternatief

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liever gewoon gezellig eten in het restaurant zelf ,miste wel de lekkere ouzo, maar we hadden echt trek in al het overheerlijke eten, dat wordt op deze manier toch mogelijk, we hebben genoten, hopelijk toch gewoon weer in de willemstraat, en vooral doorgaan

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

MIdea niet knapperig meer verder alles prima

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, op tijd klaar en heerlijk gegeten.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima. Heerlijk van smaak en het was klaar op de afgesproken tijd. Perfect.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima service en geweldig smakelijk eten. De sfeer van het restaurant blijft wel een groot gemis. Nu maar hopen dat we snel weer uit eten kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurige bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden eten was heerlijk!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde werd op de juiste tijd geleverd. Kwaliteit was wat ik gewend ben bij jullie evenals de hoeveelheid

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was grandioos van smaak, perfecte kwaliteit en alles op tijd gereed.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk via de app en ook de betaling. Het werd keurig op tijd bezorgd en het smaakte allemaal heerlijk.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel afgeleverd. Het eten was ruim voldoende en, zoals bij ons bekend, weer heel lekker

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de ochtend online besteld, belde dat ze later zouden komen maar waren precies op de gevraagde tijd aan de deur. He krijgt net zoveel als in het restaurant is goedbop temperatuur en we hebben heerlijk gegeten. Was een thuis feestje inplaats van in het restaurant zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed bezig boys 👍🏻 Ook buiten het restaurant perfect eten 😋

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede bestelling en bezorging in veertien dagen. Weer geweldig gegeten al missen we wel de sfeer van het restaurant. Bezorging was weer top en super snel. Was leuk weer iemand van het vaste personeel als bezorger te zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was prima zelfde kwaliteit als in het restaurant. Keurige verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker op smaak en werd op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles waas super lekker je heb van ons een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we helaas niet in de zaak konden eten hebben we het laten thuisbezorgen. Heerlijk gegeten zoals altijd 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en veel.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig met Karin bij mijn moeder gegeten. In deze tijd is het toch van belang omdat te doen. Wel met de gewenste maatregelen. Maar wat was dat lekker en gezellig. Thanks Olympia voor jullie kwaliteit en service

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, goed warm en goede kwaliteit

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer verzorgt. Erg goede kwaliteit.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd 👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻😋😋

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Bezorging prima en op tijd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt genieten van onze heerlijke afhaalmaaltijd, net zoals in het restaurant. Kortom: een echte aanrader!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Zelfde top kwaliteit als in het restaurant, maar dan thuis en binnen een halfuur bezorgd. Beste Griek in de omgeving!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top op tijd

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alsof we met een afhaalmaaltijd bij jullie in de zaak hebben gegeten. Net zo lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn: top kwaliteit en een verrassend snelle bezorging. Beslist voor herhaling vatbaar. Een geweldige servive in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds weer heerlijk gegeten van een kostelijke maaltijd die keurig op tijd thuis werd afgeleverd. Zal zeker niet de laatste keer zijn in deze Coronatijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk eten!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online besteld, en 40 min later thuisbezorgd. Mooi op tijd en vriendelijke bezorger en noemde ook netjes op wat er was besteld. Het eten was nog goed op temparatuur. En de smaak was zoals altijd heerlijk. Aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heel erg lekker. Zoals altijd want we bestellen wel vaker maar dan gingen we het eten ophalen . Na een telefoontje of ze ook bij ons konden bezorgen bleek dat geen enkel probleem echt top ! Heel klantvriendelijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord weer Grandioos ..alles was netjes en goed verpakt en heet... Weer super genoten ..zie uit naar volgende bestelling.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat laurens de bestelling niet kwam brengen....